Forum www.z1000.fora.pl Strona Główna
  FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
GAŚNIE SILNIK (Z750 S 2005)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.z1000.fora.pl Strona Główna -> Problemy techniczne - Z750/Z750 S/Z750R/Z800
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PhoenIX_rc




Dołączył: 15 Paź 2013
Posty: 44
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WaWa
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 21:19, 02 Sie 2014    Temat postu:
Kolego jeśli rzeczywiście będziesz musial wymienic cały zestaw immo to będę mógł Ci pomòc. Mam cały zestaw od moto po rozbiórce do sprzedania. Wtedy będziesz miał jeden klucz do wszystkiego.

Stacyjka bez immo nie zadziała z Twoim komputerem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
avator
Administrator



Dołączył: 30 Sie 2011
Posty: 2196
Przeczytał: 30 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: slu
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Nie 8:19, 03 Sie 2014    Temat postu:
PhoenIX_rc napisał:

Stacyjka bez immo nie zadziała z Twoim komputerem.


a co ma stacyjka do immo?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
PhoenIX_rc




Dołączył: 15 Paź 2013
Posty: 44
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: WaWa
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 10:35, 04 Sie 2014    Temat postu:
Stacyjka od wersji immo ma dodatkowy kabel ( białą wtyczką). Chyba że mówisz o wymianie samego bębenka stacyjki czego nie polecam, bo trzeba dość ostro rzeźbić. Stacyjka jest przynitowana do półki na stałe.

[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez PhoenIX_rc dnia Pon 10:41, 04 Sie 2014, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
avator
Administrator



Dołączył: 30 Sie 2011
Posty: 2196
Przeczytał: 30 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: slu
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Wto 10:17, 05 Sie 2014    Temat postu:
to jest antena od immo od biedy można przełożyc do wersji bez immo.
bębenek da rade wymienić i nie trzeba ostro rzeźbić ,
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Dawka
Bywalec



Dołączył: 21 Lip 2014
Posty: 241
Przeczytał: 4 tematy

Ostrzeżeń: 1/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 21:50, 13 Sie 2015    Temat postu:
odgrzeje temat mam to samo... koszt ktory napisales powalil mnie na kolana, tez mam zetke w esce 05 rok zdarzylo mi sie to dwa razy dzisiaj drugi za pierwszym razem myslalem ze plyn lipny, wymienialem do na prestone i dzisiaj znowu mi sie to stalo, jak sobie z tym poradziles?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.z1000.fora.pl Strona Główna -> Problemy techniczne - Z750/Z750 S/Z750R/Z800 Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Boyz theme by Zarron Media 2003



Regulamin