Forum www.z1000.fora.pl Strona Główna
  FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy    Galerie   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Brak kontrolki luzu oraz ciągły sygnał migaczy.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.z1000.fora.pl Strona Główna -> Problemy techniczne - Z1000/Z1000SX
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wojtas343




Dołączył: 12 Paź 2017
Posty: 3
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 8:36, 13 Cze 2018    Temat postu: Brak kontrolki luzu oraz ciągły sygnał migaczy.
Witam .

Mam problem z moją zetką mianowicie przetarły się przewody przy główce ramy ponieważ niefortunnie ułożyły się koło ogranicznika główki ramy. Przewody polutowałem kolorami tak jak powinno być niestety brakuje mi jeszcze kontrolki od luzu oraz migacze świecą ciągle po ich przełączeniu. Zaznaczam ,że wszystkie bezpieczniki są dobre a komputer odpala normalnie.Co może być przyczyną? Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora
wojtas343




Dołączył: 12 Paź 2017
Posty: 3
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Wto 3:57, 11 Gru 2018    Temat postu: Brak kontrolki luzu oraz ciągły sygnał migaczy.
Zamykam temat wymieniłem czujnik luzu oraz przerywacz migaczy poszła duża zwara na te elementy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.z1000.fora.pl Strona Główna -> Problemy techniczne - Z1000/Z1000SX Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group Boyz theme by Zarron Media 2003



Regulamin